Haugaland flyttehjelp hjelper deg med:

Flytting bolig

Vi hjelper deg med flytting fra privatbolig, enten du har en stor enebolig eller liten leilighet. Vi tilbyr lagring, utvask og tilhørende tjenester, er et trygt valg av flyttebyrå.

Flyttevask

Etter en lang flytteprosess kan utvask være en tung oppgave. Vi hjelper deg med utvask etter flytting, med full garanti om godkjent utvask.

Dødsbo

Det å rydde og flytte et dødsbo kan være vanskelig. Det kan vi hjelpe deg med. Vi kan kjøre vekk gamle møbler og ting du ikke vil ha, til miljøstasjonen.

Vi gjør jobben med respekt for den som har falt fra og for pårørende.

Flytting bedrift

Skal firmaet bytte lokaler er vi behjelpelige med flytting av kontormøbler, papirer/dokumenter og annet inventar.

Flytting av piano

Å flytte piano er en tung jobb, og ikke noe en på prøve seg på egenhånd. Uten rett løfteteknikk og rett balanse er det fort gjort å skade seg, enten ved overbelastning eller ved å få pianoet over seg. Vi hjelper deg å flytte piano trygt og effektivt.

Maling av tak

Takmaling anbefales etter utflytting, eventuelt før en total nedvasking. Gammel sigarettrøyk kan etterlate et gulnet tak som ikke lar seg fjerne ved vask. Vi tar jobben med takmaling!

Avfall/søppel

Vi henter avfall og søppel, sorterer og leverer det leverer det på søppelfyllingen.

Lager

Har du behov for å lagre eiendeler en periode etter flytting, har vi en samarbeidsavtaler med flere leverandører av lagerplass på Haugalandet og Vestlandet. Vi plasserer din eiendeler trygt hos OK minilager, Lagersjefen eller Selvbetjeningslageret, og leverer de til ny adresse når det er klart for innflytting.

Vårt flyttebyrå hjelper private og bedrifter med flytting i Haugesund, Karmøy, Sveio, Tysvær og resten av Haugalandet.

Send oss en melding, og vi vil besvare ved første anledning!
Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

Vi hjelper deg med alt innen flytting, og tilhørende tjenester!